top of page
Search

Topsportmentaliteit door de ogen van Robin Stevens


De podcast die je vandaag gaat luisteren is opgenomen op een wel heel bijzondere plek. Ik zat namelijk op de zeilboot van Robin Stevens. Hij is NLP-trainer, ondernemer en expert op het gebied van mindset. Eén van de redenen waarom hij zo succesvol is in wat hij doet is dat hij niet kleurt binnen de lijntjes. Hoe kun je succesvol zijn door juist niet de regels te volgen? Door niet de standaard route te bewandelen. Buiten de lijntjes kleuren is zeker niet het makkelijkste pad. Je moet ergens de eerste stap zetten. Hoe dat hem is afgegaan en welke adviezen hij voor jou heeft vertelt hij allemaal in deze podcast!


Ik praat met hem over het niet afmaken van zijn middelbare school, schulden hebben en de tijd waarin hij helemaal niet gelukkig was. In die tijd had hij een goede baan, een auto van de zaak en leek alles aan de buitenkant te kloppen maar zijn mindset was niet on point. Meer dan vijftien jaar geleden volgde hij daarom zijn eerste training in persoonlijke ontwikkeling. Die training zorgde ervoor dat zijn leven 180 graden draaide. Hij nam ontslag van zijn baan als account manager en startte een bedrijf. Begonnen met 90 euro winst van zijn eigen bedrijf in het eerste jaar vertelt Robin over de reis die hij heeft afgelegd. en vervolgde mijn trainingen in persoonlijke ontwikkeling. De reis van persoonlijke ontwikkeling die volgens hem nooit stopt.


In 2007 is Robin voor het eerst naar Amerika gegaan om te kunnen leren van Richard Bandler en John La Valle. Richard Bandler is de grondlegger van Neuro-Linguïstisch Programmeren (NLP). Dit is een verzameling van technieken, uitgangspunten en overtuigingen die veel gebruikt wordt voor het bereiken van persoonlijke groei. Verder wordt het gebruikt om de motivatie te verbeteren en prestaties in de sport te verhogen.


In de afgelopen jaren heeft Robin duizenden mensen getraind. Ondernemers, managers, bekende Nederlanders, vaders, moeders, kinderen. Daarnaast heeft hij 2 boeken geschreven waarvan 1 bestseller. In de podcast deelt hij niet alleen informatie maar ook met name over zijn eigen reis en hoe hij zijn kennis en ervaring implementeert voor maximaal resultaat. Kortom: wil je meer leren van de topsportmentaliteit van Robin Stevens? Luister dan naar deze podcast.
266 views0 comments

Recent Posts

See All
bottom of page