Training en workshops

90 procent van de mensen die een doel stelt geeft binnen 2 weken al op. 

Aan de andere kant wordt je geluk voor 99 procent bepaald door de mate en de wijze waarop je doelen stelt. Doelen zorgen ervoor dat je het maximale uit je leven haalt op allerlei gebieden  zoals persoonlijke ontwikkeling, carrière, gezondheid, vrienden, familie en hobby’s.

Hoe kan het dan dat bijna iedereen die een doel stelt opgeeft?

Dat heeft alles te maken met mindset!

Als psycholoog, ex-topsporter en ondernemer weet ik als geen ander hoe belangrijk het is om doelen te stellen in combinatie met de juiste mindset. Naast successen zijn er een heleboel tegenslagen in mijn leven geweest. Omgaan met tegenslagen, veerkracht en omgaan met veranderingen is niet voor iedereen even makkelijk. Het is gemakkelijk om terug te vallen in oude patronen en terug te gaan naar de comfortzone en daar te blijven.

Ik leer daarom hoe deelnemers tegenslagen kunnen inzetten om sterker terug te komen. Ook leer ik ze een lange termijn strategie om hun doelen te bereiken en hun valkuilen te tackelen.

Met mijn concrete tips, handvatten, no-nonsense aanpak en manier van vragen stellen zorg ik ervoor dat dat mensen in actie komen en blijven.

Testimonial Training

 Isabelle is als ex topsporter en coach een echte topper als het gaat om mindset, maar ook door diverse opleidingen, waaronder een studie psychologie. Bovendien spreekt ze met groot gemak en brengt ze haar boodschap op inspirerende wijze over. De training was ontzettend waardevol en ook de interactie die ze met de deelnemers had was super. Men vond het leerzaam, inspirerend en kreeg ook veel praktische tools om mee aan de slag te gaan. Ik heb daarna niet getwijfeld en Isabelle gevraagd om een vaste coach/spreker binnen het team van Eelco de Boer te worden. Dat doet ze nu met veel plezier en succes!

- Laura de Haan | Ondernemer

In overleg kan het thema afgestemd worden bij het desbetreffende training of workshop.

 

Voorbeelden van thema’s kunnen zijn:

– Mentale veerkracht

- Persoonlijke ontwikkeling
– Effectief doelen stellen
– Doorzettingsvermogen
– Productiviteit
– Focus

Testimonial Workshop

"De commitments bij de workshop zorgden ervoor dat ik stopte met uitstellen en in actie kwam. Op werk zeg ik nu niet meer overal 'ja' op. Eerst was dit lastig maar nu gaat het makkelijker. Dit laat mij me sterker voelen. Ook kwam ik erachter dat anderen niet altijd dachten wat ik voor ze invulde." 

- Manoe

Mijn grootste inzicht was dat ik voor doelen moet gaan en me niet moet laten tegenhouden door de mening van anderen, negatieve stemmetjes van mezelf of wat dan ook. Ik heb nu een concreet plan op papier  waarmee ik aan de slag kan. Dit betekent dat ik bepaalde angsten moet overwinnen maar dat ik klein kan beginnen.

- Amber

Impressie van de Workshop

Ben je op zoek naar een spreker voor een training of een workshop?

 

Stuur me dan even een berichtje. Ik pas mijn lezingen en workshops aan aan jouw wensen.