OZM-Isabelle-Overzicht (36)_edited.jpg

Training en workshops

Als ex-topsporter en psycholoog helpt Isabelle de groep om hun mindset écht te trainen. 

Isabelle heeft o.a. samengewerkt met:

knaf.png
download.png
logo.jpeg
Schermafbeelding 2021-09-07 om 06.46.39.png

Spreker

Als psycholoog en ex-topsporter weet Isabelle als geen ander hoe belangrijk het is om de juiste mindset te hebben. Zij spreekt hierover op events, seminars en bij bedrijven om het publiek te helpen hun mindset te trainen.

 

Naast successen zijn er een heleboel tegenslagen in haar leven geweest. Omgaan met tegenslagen, veerkracht en omgaan met veranderingen is niet voor iedereen even makkelijk. Het is gemakkelijk om terug te vallen in oude patronen en terug te gaan naar de comfortzone en daar te blijven. Isabelle helpt daarom het publiek om uit de comfortzone te komen. 

6N6E9084.JPG

Ze leert hoe deelnemers tegenslagen kunnen inzetten om sterker terug te komen. Ook leert zij hen een langetermijnstrategie om hun doelen te bereiken en hun valkuilen te tackelen.

Met haar concrete tips, handvatten, no-nonsense aanpak en manier van vragen stellen zorgt ze ervoor dat mensen in actie komen en blijven. Zo gaan presteren op de toppen van hun kunnen zonder constant over hun grenzen te gaan.

De training of workshop duurt 1,5 uur maar deze kan ik aanpassen op basis van jullie wensen. 

20190616-Fotoshoot-Sanne-27-van-75.jpg

"Voor de talenten van de KNAF heeft Isabelle een enorm waardevolle dag georganiseerd, waarbij de deelnemers hun grenzen hebben verlegd en echt uit hun comfortzone kwamen. Het is echt een aanrader om samen met Isabelle aan je (topsport) mindset te werken."

Sanne van Paassen - Founder Peak Performance Coaching

Foto-Djack-Defensiefit.jpeg

"Ik heb Isabelle leren kennen als een gedreven en ambitieuze top performer! Pure Power en Excellente Coach Skills! Wil je leren van een topper, en de ijzersterke mindset van een top atleet ontwikkelen, dan ben je bij Isabelle bij het juiste adres!"

Djack Littel - Eigenaar van Defensiefit

laura.jpg

"Isabelle spreekt ze met groot gemak en brengt haar boodschap op inspirerende wijze over. De training was ontzettend waardevol en ook de interactie die ze met de deelnemers had was super. Men vond het leerzaam, inspirerend en kreeg ook veel praktische tools om mee aan de slag te gaan. Ik heb daarna niet getwijfeld en Isabelle gevraagd om een vaste coach/spreker binnen het team van Eelco de Boer te worden. Dat doet ze nu met veel plezier en succes!

- Laura de Haan | Ondernemer

Laura de Haan- Founder Peak Performance Coaching

In overleg kan het thema afgestemd worden bij het desbetreffende training of workshop.

 

Voorbeelden van thema’s kunnen zijn:

– Mentale veerkracht

- Ondernemerschap
– Effectief doelen stellen
– Doorzettingsvermogen
– Productiviteit
– Focus

_DSC4377.jpg

Reacties van de deelnemers

"De commitments bij de workshop zorgden ervoor dat ik stopte met uitstellen en in actie kwam. Op werk zeg ik nu niet meer overal 'ja' op. Eerst was dit lastig maar nu gaat het makkelijker. Dit laat mij me sterker voelen. Ook kwam ik erachter dat anderen niet altijd dachten wat ik voor ze invulde." 

- Manoe van Ossel

Mijn grootste inzicht was dat ik voor doelen moet gaan en me niet moet laten tegenhouden door de mening van anderen, negatieve stemmetjes van mezelf of wat dan ook. Ik heb nu een concreet plan op papier  waarmee ik aan de slag kan. Dit betekent dat ik bepaalde angsten moet overwinnen maar dat ik klein kan beginnen.

- Amber SIersma

Ben je op zoek naar een spreker voor een training of een workshop?

Laten we bellen om te kijken of we een match zijn!

_DSC4406.jpg

"Isabelle heeft bij ons een interessante talk gegeven waarin zij werknemers heeft geïnspireerd om te stoppen met uitstellen en uitgelegd hoe zij het beste hun doelen in werk en privéleven kunnen bereiken.

Een aanrader om als spreker uit te nodigen!"

Eva Verstegen - DEPT | Digital Agency

Eva Verstegen

Eva Verstegen