DSC06741_edited.jpg

Topprestaties op alle
vlakken van je leven

Intensieve persoonlijke begeleiding voorust in je hoofd, energie in je lijf en plezier in je dag.

Je hebt al een heleboel maar je wil meer. Je wil:

Alles uit het leven halen wat erin zit en geen genoegen nemen met minder. Zo kan je 100% voor je doelen gaan om elke dag met een voldaan gevoel af te sluiten. 

In actie komen om stappen te zetten en geen tijd meer verspillen aan excuusjes, waardoor je meer tijd hebt voor de dingen die écht belangrijk voor je zijn.

Meer doorzettingsvermogen hebben zodat je bij een tegenslag niet steeds opgeeft maar doorgaat en sterker terugkomt. Je gaat gemakkelijker stappen te zetten ondanks alle omstandigheden en je hoeft jezelf niet meer naar beneden te praten wanneer je faalt. Dit levert je zoveel meer zelfvertrouwen op! 

Rust in je hoofd hebben waardoor jij je beter kan fucussen en daardoor meer werk verzet krijgt in minder tijd. Door deze rust. Aan de andere kant ga je meer genieten van je vrije tijd en in het moment zijn.

Work hard play hard. 

Trouw zijn aan jezelf zodat jij je grenzen aangeeft en niet jezelf voorbijloopt. Je laat niet meer over je heen lopen waardoor er minder conflicten ontstaan als alles is opgestapeld. Je krijgt een betere relatie met jezelf en met anderen. 

Lak hebben aan de mening van anderen zodat jij je eigen keuzes gaat maken. Je krijgt meer zelfvertrouwen, omdat je geen bevestiging meer van je omgeving nodig hebt. Daardoor ga je de motivatie uit jezelf halen en ben je echt gemotiveerd waardoor je meer doet.

menno.jpg

Een paar maanden geleden ben ik aan de slag gegaan met Isabelle, ik had toen super veel last van stress en ik had geen rust in mijn hoofd.

 

Door Isabelle krijg ik (tijdens de coach calls en het contact wat we hebben) concrete tools en praktische tips waarmee ik direct resultaat kan zien. Inmiddels heb ik veel meer rust in mijn hoofd, ben ik concrete acties aan het ondernemen voor mijn eigen bedrijf en weet ik hoe ik meer werk af kan krijgen met minder te doen.

 

Hoe dan ook een fijne ervaring en staat altijd voor je klaar wanneer je het nodig hebt!

- Meno Stekelenburg 

VERTEL ME EENS,

Wat is de reden dat jij nog niet alles uit het leven haalt wat erin zit?

Je hebt het gevoel dat je stilstaat. Je hebt dromen en doelen maar het lukt je niet om deze te bereiken. 

Je stelt uit om te beginnen. Je bedenkt allerlei excuusjes om niet in actie te komen. Het kost je tijd en energie maar het levert je niks op behalve een heleboel stress. De tijd lijkt door je vingers weg te glippen en aan het einde van de dag/ maand / jaar denk je: "wat heb ik eigenlijk allemaal gedaan?"

Je perfectionisme houdt je tegen omdat je überhaupt niet durft te beginnen, want je bent bang om fouten te maken. Je twijfelt over wat de beste keuze is waardoor je helemaal niet kiest. Of je start en stopt telkens. Elke keer begin je opnieuw. Je wil het zo graag goed doen maar het is voor je gevoel nooit goed genoeg. Dit maakt je onzeker waardoor je het gevoel hebt dat je het helemaal niet kan. 

Je leeft op de automatische piloot en gaat mee met de waan van de dag. Je doet wat anderen van je verwachten (of wat jij voor ze invult). Daarom heb je geen passie en plezier in wat je doet. Je staat altijd voor iedereen klaar maar komt niet aan jezelf toe. 

Je zit niet lekker in je vel en zet jezelf niet op 1. Je durft geen nee te zeggen omdat je bang bent dat anderen je minder aardig vinden waardoor je over je grenzen gaat en nog onzekerder wordt. Je doet en zegt dingen waar je niet achter staat. Daarom heb je geen passie en plezier meer in wat je doet. Je staat altijd voor iedereen klaar maar komt niet aan jezelf toe. 

Je hebt weinig energie. Je bent de hele dag druk in je hoofd. Je kunt je niet concentreren en raakt snel afgeleid waardoor de dagelijkse dingen veel tijd en energie kosten en je minder gedaan krijgt. Je slaapt slecht waardoor je overdag vermoeid bent en alles nog meer energie kost. Je bent niet blij en reageert dit af op de mensen die je liefhebt of je trekt je terug. Dit gaat ten koste van je relaties met anderen. Ook ga je door de vermoeidheid minder snel dingen doen. 

Je bent te comfortabel. Je wil graag je doelen bereiken, maar het lukt je niet om dit zelf te doen. Je weet het allemaal wel, maar het lukt je niet om het toe te passen waardoor je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt. Als je geen stok achter de deur hebt, val je gemakkelijk terug in oude gewoontes.   

Klaar voor verandering? 

Nu is het beste moment om te beginnen!

Team Isabelle Feteris

IMG_0048.jpg

Isabelle 

CEO & hoofdcoach

IMG_0115.JPG

Anne 

Hoofd PR

WhatsApp Image 2021-03-23 at 13.59.10 (1

Menno 

Facebook Markting Expert

2020-11-13-082222205.jpg

Liset 

Topsportmentaliteit coach

OZM-Isabelle-Profiel-18.jpg
WhatsApp Image 2020-12-08 at 17.27.42.jp

Djamilla 

Klantenservice

Roy kuilder (PodcastEditor).jpeg

Roy 

Podcast editor

DSC06651.jpg

Dylan 
Videograaf

Iris 

Expert in Vormgeving

OZM-Isabelle-Profiel-18.jpg

Iris 

Expert in Vormgeving

Schermafbeelding 2022-01-17 om 14.34.35.png