Ben je op dit moment intens gelukkig - of is je leven 

"op zich wel oké"? 

Je hebt al een heleboel maar je wil meer. Je wil:

Alles uit het leven halen wat erin zit en geen genoegen nemen met minder. Zo kan je 100% voor je doelen gaan om elke dag met een voldaan gevoel af te sluiten. 

In actie komen om stappen te zetten en geen tijd meer verspillen aan excuusjes waardoor je meer tijd hebt voor de dingen die echt belangrijk voor je zijn.

Doorzettingsvermogen hebben zodat je bij een tegenslag niet steeds opgeeft maar doorgaat en sterker terugkomt. Je gaat gemakkelijker stappen te zetten ondanks alle omstandigheden en je hoeft jezelf niet meer naar beneden te praten wanneer je faalt. Dit levert je zoveel meer zelfvertrouwen op! 

Rust in je hoofd hebben waardoor jij je aan de ene kant je beter kan foucussen en daardoor meer werk verzet krijgt in minder tijd. Aan de andere kant ga je meer genieten van je vrije tijd en in het moment zijn.

Work hard play hard. 

Trouw zijn aan jezelf zodat jij je grenzen aangeeft en niet jezelf voorbijloopt. Je laat niet meer over je heenlopen waardoor er minder conflicten ontstaan als alles is opgestapeld.  Je krijgt een betere relatie met jezelf en met anderen. 

Lak hebben aan de mening van anderen zodat jij je eigen keuzes gaat maken. Je krijgt meer zelfvertrouwen  omdat je geen bevestiging meer van je omgeving nodig hebt. Daardoor ga je de motivatie uit jezelf halen en ben je echt gemotiveerd waardoor je meer doet.

Vier maanden geleden ben ik begonnen met een traject om te werken aan een krachtige mindset. Ik heb al zoveel bereikt in deze maanden en daar ben ik trots op.

Meer rust in mijn hoofd, balans tussen bewegen en voeding, bewust oplaad momenten inplannen en een betere regulatie van mijn emotie. Maar bovenal ben ik nu trots op mezelf en leef ik weer bewust in plaats van op de automatische piloot.

 

Ik raad iedereen een krachtige mindset aan want ik heb zelf ondervonden wat het met je leven kan doen. En mocht je twijfelen: out of your comfortzone gebeuren de mooiste dingen en ga je groeien. 

- Liset

VERTEL ME EENS,

Wat is de reden dat jij nog niet alles uit het leven haalt wat erin zit?

Je hebt het gevoel dat je stilstaat. Je hebt dromen en en doelen maar het lukt je niet om deze te bereiken. 

Je stelt uit om te beginnen. Je bedenkt allerlei excuusjes om niet in actie te komen. Het kost je tijd en energie maar het levert je niks op behalve een heleboel stress. De tijd lijkt door je vingers weg te glippen en aan het einde van de dag/ maand / jaar denk je: wat heb ik eigenlijk allemaal gedaan.

Je perfectionisme houd je tegen omdat je überhaupt niet durft te beginnen want je bent bang om fouten te maken. Je twijfelt over wat de beste keuze is waardoor je helemaal niet kiest. Of je start en stopt telkens. Elke keer begin je opnieuw. Je wil het zo graag goed doen maar het is voor je gevoel nooit goed genoeg. Dit maakt je onzeker waardoor je het gevoel hebt dat je het helemaal niet kan. 

Je leeft op de automatische piloot en gaat mee met de waan van de dag. Je doet anderen van je verwachten (of wat jij voor ze invult). Daarom heb je geen passie en plezier in wat je doet. Je staat altijd voor iedereen klaar maar komt niet aan jezelf toe. 

Je zit niet lekker in je vel en zet jezelf niet op 1. Je durft geen nee te zeggen omdat je bang ben dat anderen je minder aardig vinden waardoor je over mijn grenzen gaat en nog onzekerder wordt. Je doet en zegt dingen waar je niet achter staat. Daarom heb je geen passier en plezier in wat je doet. Je staat altijd voor iedereen klaar maar komt niet aan jezelf toe. 

Je hebt weinig energie. Je bent de hele dag druk in je hoofd. Je kunt je niet concentreren en raakt snel afgeleid waardoor de dagelijkse dingen veel tijd en energie kosten en je minder gedaan krijgt. Je slaapt slecht waardoor je vermoeid bent overdag en alles nog meer energie kost. Je bent niet blij en reageert dit af op de mensen die je liefhebt of je trekt ik je terug. Dit gaat ten koste van je relaties met anderen. Ook ga je door de vermoeidheid minder snel dingen doen. 

Je bent te comfortabel. Je wil graag je doelen bereiken maar het lukt je niet om dit zelf te doen. Je weet het allemaal wel, maar het lukt je niet om het toe te passen waardoor je steeds tegen dezelfde dingen aanloopt. Als je geen stok achter de deur hebt, val je gemakkelijk terug in oude gewoontes.   

Klaar voor verandering? 

Nu is het beste moment om te beginnen!

Ik ga je helpen om:

De handvatten te krijgen waarmee je een krachtige mindset creëert. 

 

In actie te komen en in actie te blijven omdat je doorzettingsvermogen hebt.

Een plan te maken waarmee jij je doelen wél bereikt waarbij alles vanzelf lijkt te gaan.

Zelf de regie te pakken en eigen keuzes te maken zodat je stopt met twijfelen, uitstellen en stoppen.

Rust in je hoofd te krijgen zodat je meer focus, balans, energie en zelfvertrouwen hebt.

En nog veeeeeeeel meer!

 Samen stappen zetten? 

Suzan 

Ik ben blij met de aandacht voor mindset, want je kunt altijd groeien. En dat gebeurt ook. Ik ben nu stukken beter in staat om hulp te vragen dan 3 maanden geleden. Ik ben minder gesloten in de dingen die ik meemaak, deel gemakkelijker mijn emoties.

Kelly

In het coachingtraject word je uitgedaagd om iedere week nieuwe doelen op te stellen. Ik ben heel dankbaar om Isabelle als coach te hebben. Ze geeft me de motivatie en tijd om aardig voor mezelf te zijn en mijn doelen te bereiken op het gebied van mindset.

Wendy

Ik koos voor jou als coach omdat je mooie resultaten behaalt. Je geeft me de kans om meer te leren en toe te passen op het gebied van mindset en zelfvertrouwen en dat help me ook echt.

Ervaringen van anderen

Contact

Akkerdreef 335

2723 XZ Zoetermeer 

​​

KvK-nummer : 72981946

​BTW-nummer : NL002330085B29

info@isabellefeteris.nl

  • Facebook Social Icon
  • Instagram Social Icon
LATEN WE EVEN KLETSEN!

Bedankt voor je mail! Je ontvangt binnenkort een reactie.