top of page
Search

Topsportmentaliteit door de ogen van Neal van de Kamer


Is het jouw droom gezonde geest, lichaam en bankrekening te krijgen? De gast van deze podcast helpt je om hierin stappen te zetten!


In deze podcast spreek ik met ex-judoka, recordhouder en auteur Neal van de Kamer. Hij is de eerste man die Nederlands kampioen judo is geworden in drie verschillende gewichtsklassen. Hij begon op vierjarige leeftijd met judo en stopte toen hij 27 was. Het was een tijd van hoogte- maar ook dieptepunten. Tijdens zijn judocarrière was zijn relatie op de klippen gelopen. Hij werd zijn huis uitgezet. Zijn bankrekening stond structureel in het rood en zijn grote judo droom, het behalen van de Olympische Spelen, was buiten zijn bereik geraakt.In deze periode ontstond de voorliefde voor persoonlijke ontwikkeling en besloot hij dat er iets drastisch moest veranderen. Neal deed meer dan alleen maar terugveren:

- Hij bouwde een coaching platform voor LinkedIn

- Brak daar alle records in sales

- Ging in 2 jaar van € 20.000 naar € 300.000 inkomen per jaar

- En is nu een ondernemer, motivator en lifestyle-fanaat.


Zijn boek Sixpack Miljonair werd een nummer 1 bestseller op Amazon. In dit boek deelt hij de tools, kennis en bruikbare middelen om dromen om te zetten in realiteit. Het biedt een raamwerk voor het behalen van duurzaam en herhaalbaar succes. Zijn lessen en praktische oefeningen bewijzen dat iedereen in staat is om succes te behalen en dat we allemaal kunnen streven naar grootsheid in ons dagelijks leven.


Zijn bewezen principes uit de topsport en het bedrijfsleven worden nu toegepast bij

technologiebedrijven zoals: Google, LinkedIn, Stripe en SalesForce. Hij deelt in deze podcast een aantal van deze strategieën zodat ook jij meer resultaat gaat behalen op fysiek, mentaal maar ook financieel vlak. We gingen ook de diepte in op het taboeonderwerp: geld. Hij leert jou hoe je miljonair kan worden door zijn strategieën toe te passen.


Dus luister snel naar deze podcast!


76 views0 comments

Comments


bottom of page