top of page
Search

Topsportmentaliteit door de ogen van John en Jeanet

Wat doen vier procent van de mensen die vrijheid ervaren op elk vlak van hun leven? Zij durven hun eigen bullshit onder ogen te komen. Ze werken op een strategische manier en zijn bereid om dagelijks op te komen dagen zoals een atleet die voor goud gaat. Ze worden comfortabel met het oncomfortabele.


Dit is iets wat John en Jeanet van Lifestyle of Business leven en ook uitdragen. Ze hebben nu in zo’n 3,5 jaar tijd een goede  €140.000 in zichzelf geïnvesteerd (en still counting). Het maken van next-level commitments en het niet luisteren naar je reptielenbrein.


In 2012 ontstond het, liggend op bed met een gebroken rug. Jeanet had noodgedwongen afscheid genomen van haar paardentraining bedrijf. Zoals een echte ondernemer doet, liet ze zich niet weerhouden en startte al liggend tijdens haar herstel een nieuw bedrijf. Eentje welke fysiek iets minder risicovol was.


Wat daar vanuit dat bed voor het raam in de kamer ontstond groeide uit van superfood-webshop tot diëtistenpraktijk. Later werd het bedrijf uitgebreid met een sportschool en een atleten team. Gevolgd door life-coaching en de uitbreiding van het coach team.


Lifestyle of Business is momenteel als Coach en Consultant bedrijf werkzaam en werkt met meerdere junior LSOB coaches en consultants die onze klanten verder helpen. Hoe maken deze twee doorgewinterde ondernemers de moeilijkste keuzes? Ze zijn niet alleen comfortabel met het oncomfortabele maar ze weten ook relaxed te vlammen. Ze leven en weten daarnaast ook nog andere tegenstrijdigheden. Wil je hier meer over weten, luister dan snel naar deze podcast!
48 views0 comments

Kommentare


bottom of page