top of page
Search

Topsportmentaliteit door de ogen van Arnold Vanderlyde

Updated: Oct 19, 2020

Voor deze podcast ben ik naar het SX-gebouw in Eindhoven gegaan en had ik daar een podcast met niemand minder dan Arnold Vanderlyde.Hij is drievoudig Europees kampioen boksen en drievoudig bronzen medaillewinnaar. Als klein jongetje belandde hij al vroeg in de sportwereld. Hij vertelt over zijn jeugd, hoe hij is gekomen waar hij nu is en ook hoe hij zijn sportcarrière heeft doorlopen. Natuurlijk deelt hij ook zijn toekomstplannen.


Als ondernemer ontwikkelde hij de workshop: Fighting for Succes. Wat ook daadwerkelijk een groot succes bleek te zijn. Bestond zijn leven als bokser nog vooral uit fysiek in beweging komen, nu is hij ook bezig met het motiveren en inspireren van amateursporters en mensen in het bedrijfsleven.


Ook vertelt Arnold in deze podcast iets was hij nog nooit ergens heeft gedeeld over zijn tweede Olympische Spelen. Hoe kwam het nou dat het fout ging in de ring? Wat was nou de reden dat hij toen geen goud heeft gewonnen terwijl iedereen die gouden plak van hem verwachtte?


En zelfs nu zijn carrière al een tijdje voorbij is doet hij er als ex-topsporter alles aan om fysiek en mentaal fit te blijven. In deze podcast vertelt hij meer over de leefregels die hij hanteert om alles uit het leven te halen. Daarnaast vertelt hij meer over het behalen van doelen, rust- en reflectiemomenten en leven in het hier en nu.


Kortom, wat de voormalig Olympisch bokser Arnold Vanderlyde je vertelt is ontzettend mooi en waardevol! Luister gewoon heel snel naar deze podcast om dit verhaal te horen en te leren van de topsportmentaliteit van Arnold.


27 views0 comments

コメント


bottom of page