top of page
Search

Topsportmentaliteit door de ogen van Arie Boomsma

In deze podcast sprak ik met TV-presentator, sporter, auteur, fotomodel en ondernemer Arie Boomsma. Op dit moment heeft hij drie sportscholen in Amsterdam onder de naam Vondelgym. Ook heeft hij zijn dertiende boek geschreven met de titel: Volhard. Daarnaast is hij getrouwd en heeft hij 3 kinderen.


Als je hem volgt op sociale media dan weet je dat hij van alle markten thuis is en zelf fanatiek traint op fysiek en mentaal vlak.

Ijsbaden, ochtendroutines en workouts in de natuur, alles komt voorbij.


In deze podcast nam Arie mij mee in zijn levensverhaal. Hij deelde hoe hij in Amerika terecht is gekomen op jonge leeftijd en waarom hij terug naar Nederland kwam. Hij basketbalde daar op hoog niveau en leerde een andere manier van trainen zoals wij die in Nederland nog niet kenden.


Ook zijn reis als TV-presentator deelde hij en waarom hij hier nu mee is gestopt. Hoe maak je keuzes als allerlei kansen op je pad komen? Welke maatstaven hanteerde Arie vroeger en hoe pakt hij dat nu aan?


Vandaag de dag focust hij zich op het ondernemen, het vaderschap en zijn persoonlijke ontwikkeling. Hoe vind je een gezonde balans in deze dingen en kan je als nog op elk aspect op het hoogste niveau doorzetten? Hoe ga je om met deze pandemie en hoe kan jij je fysieke en mentale weerbaarheid verhogen ondanks alle omstandigheden? Hoe kun je jouw nieuwe gezonde levensstijl volhouden zonder terug te vallen in oude patronen? Hoe doe je dit terwijl je plezier blijft hebben in je gezonde manier van leven?


Wil je hier achter komen? Luister dan naar deze podcast!108 views0 comments

Comments


bottom of page