top of page
Search

over topsportmentaliteit met marc pollen

“Rammen met je kadaver.” De inmiddels welbekende slogan van de heren van scherpschutters vind je in iedere sportschool wel op een shirt terug. Wat betekent het nu eigenlijk? Eén van de belangrijkste aspecten hierbij is iets wat je misschien het minst zou verwachten. Namelijk, het inbouwen van rust in je structuur en routines.


Marc Pollen is oud-marinier, creatief directeur van het bedrijf H.E.L. Shooters en één van de oprichters van de podcast Scherpschutters.


Marc Pollen startte in 2002 als officier bij het Korps Mariniers en groeide door tot pelotonscommandant van een antiterreureenheid van NLMARSOF (Maritime Special Operations Forces), M-squadron, in vervlogen dagen bekend als de Bijzondere Bijstandseenheid. In zijn loopbaan werd hij twee keer uitgezonden, naar Afghanistan en voor de kust van Noord-Afrika.


We spraken over zijn tijd bij defensie en over welke eigenschappen hij mee heeft genomen naar het ondernemerschap vandaag de dag. Als militair neem je namelijk heel veel waardevolle kennis en waarde mee naar de burgermaatschappij.


Kortom, wil jij meer leven over al die kennis van Marc? Luister dan snel naar deze podcast.
826 views0 comments

Comments


bottom of page