top of page
Search

Over topsportmentaliteit met Kalian Sams

Ik spreek voor deze podcast met professioneel honkballer Kalian Sams in Den Haag. Toen hij startte met honkbal was het nog helemaal geen bekende sport maar toen Kalian zijn focus op honkbal legde ging het voor hem heel erg snel.Hij werd uitgenodigd om in Amerika te spelen waar ze hoge verwachtingen van hem hadden. Hij vond het lastig om met die druk om te gaan wat uiteindelijk ook ten koste ging van zijn prestaties. Hij had moeite om te dealen met de stemmetjes in zijn hoofd en hij besloot om met een mindset coach aan de slag te gaan.


Het jaar daarna werd zijn beste jaar ooit en in deze podcast deelt hij alle ins en outs van de oefeningen die hij tijdens het traject heeft gedaan. Daarnaast vertelt hij ook over een hele bijzondere ervaring namelijk, dat hij Europees kampioen én vader op één dag is geworden. Hij vertelt van a tot z hoe deze dag is verlopen.


Tot slot deelt hij een aantal dingen waar hij nu mee bezig is om constant beter te worden. Hij gaat namelijk al jaren mee in de topsport en deelt hoe jij ervoor kan zorgen dat jij op een duurzame manier kan presteren op de toppen van je kunnen. Het zijn dingen waarvan je waarschijnlijk niet zou verwachten dat hij dat zou doen maar die hij wel op dagelijkse of wekelijkse basis doet.

Kortom: wil jij leren van de dingen die Kalian doet of weet? Luister dan snel naar deze podcast!160 views0 comments

Commenti


bottom of page