top of page
Search

Over topsportmentaliteit met Fajah Lourens

Voor deze podcast sprak ik met een mega veelzijdige vrouw. Actrice, DJ, auteur van meerdere boeken en ondernemer Fajah Lourens is een echte powervrouw met een topsportmentaliteit.


Op jonge leeftijd wist ze al wat ze wilde en dit is haar gelukt. In deze podcast deelt ze alles over de mentaliteit die ze hiervoor heeft gebruikt. Moet je juist wel of geen plan B hebben en is het een kwestie van geluk, de juiste omstandigheden of keihard werken?


Niet alleen als actrice, ook in Expeditie Robinson sprong ze er voor mij uit. In dit TV-programma proberen kandidaten samen te overleven op een onbewoond eiland. Toen ze werd weggestemd moest ze wekenlang alleen op een eiland verblijven en lukte het haar uiteindelijk om in de finale te staan. Alle ins en outs die op TV niet zien waren deelt ze in deze podcast met je.Na het programma begon ze met de eerste bouwstenen van haar bedrijf: My KillerBody Motivation. Inmiddels is het derde boek uit, KillerBody Lifestyle en heeft ze in totaal al meer dan 300.000 boeken verkocht.


Succes heeft ook een keerzijde. Niet iedereen reageert even positief en in deze podcast gaat ze daarop in. Hoe ga je om met negatieve reacties? Hoe ga je beter voor jezelf zorgen zonder je met eten te belonen of op andere manieren.


We keken naar het geheim achter haar succes en haar toekomstplannen, Privé en zakelijk. Als topje van de ijsberg deelt ze ook nog even hoe jij fysiek en mentaal weerbaar kan blijven in deze tijd.


Kortom, wil jij leren van de topsportmentaliteit van Fajah? Luister dan naar deze podcast!
109 views0 comments

Commenti


bottom of page