top of page
Search

Kamp van Koningsbrugge is terug! Special edition

Er is weer een nieuw seizoen van Kamp van Koningsbrugge. Onder begeleiding van Ray Claassens en Dai Carter gaan 10 gewone burgers de uitdaging van hun leven aan. Welke cursisten weten overeind te blijven staan? Dit keer is het een editie met BN'ers.


Wie zijn de deelnemers van Kamp van Koningsbrugge?

Dit keer is het programma niet met 15 maar met 10 'gewone burgers'. Dit keer zijn ze niet zo gewoon als in de vorige seizoenen. Het is met bekendere Nederlanders. De deelnemers van Kamp van Koningsbrugge hoefden zich dit keer niet zelf aan te melden, maar zijn gescout.


Deelnemers Special Edition

Daphne Kosters is voormalig topsporter. Ze is een icoon in het vrouwenvoetbal. Als oud Oranje Leeuwin van het nationaal vrouwenelftal en de mentaliteit van een topsporter heeft Daphne Koster maar één doel: het einde halen. Ze begon haar carrière al op 6-jarige leeftijd en groeide uit tot een van de beste speelsters van Nederland. Op jonge leeftijd was Daphne al zeer talentvol in voetbal, maar zij voelde aan alles dat het in die tijd moeilijker was als vrouw om haar talenten optimaal te ontwikkelen. Daphne maakt er daarom nu haar missie van om iedereen de kans te geven om te kunnen zijn wie je wil zijn en hun dromen en passies te volgen.


Boris Schreurs is acteur, zanger en danser. Hij is ook wel bekend als drag queen. Hij wil dit niet alleen voor zichzelf doen, maar hij hoopt ook het stigma over homo’s te doorbreken; “laat staan drag queens. Hij wil een inspirator zijn bij het programma Kamp van koningsbrugge.


Celine Huijsmans is een televisiepresentatrice en nieuwslezeres. Op jonge leeftijd won ze de een talentenjacht van V8, wat de basis was voor haar tv-carrière. Ze presenteerde onder andere het programma shownieuws, het nieuws op radio Veronica en de middagshow. Net als ik heeft Celine als tiener getwijfeld bij defensie te gaan werken, maar uiteindelijk heeft ze toch voor de media gekozen.


Wouter Prudon is de drummer van de band Chef's Special. Voor zijn studie aan de Filmacademie interviewde hij zijn oma over de Tweede Wereldoorlog, vlak voordat ze overleed. Door zijn oma te filmen wil hij het stokje van de vrijheid doorgeven aan de nieuwe generatie. Tot 2013 ging hij tegen de stroom in maar dit veranderde. Met Chef'Special in 2013 werd hij ambassadeur van de vrijheid was, toen heeft hij een andere kant van defensie mogen zien.


Ruben Annink ook wel Ruben Moolhuizen is een singer-songwriter. In 2012 nam hij deel aan het eerste seizoen van the Voice Kids. In 2015 was hij een van de kandidaten in het vierde seizoen van De Beste Singer Songwriter en kwam in de finale. Ruben komt uit een periode van overgewicht en is nu die kilo's kwijt en fitter dan ooit. Ruben heeft veel met defensie. Zijn overgrootvader was Sergeant Majoor in het Nederlands Indisch leger. En zijn opa zat bij de marine.


Natasja Gibbs is televisie- en radiopresentator. Haar vader kwam van Sint-Maarten en ontmoette haar moeder op Curaçao waarna beiden naar Nederland verhuisden en daar een gezin stichtten. Ze heeft een jeugd gehad waarin haar moeder mishandeld werd door haar vader en ze in een blijf van mijn lijf huis heeft gewoond. Als tiener koos Natasja noodgedwongen voor zichzelf en ging ze haar eigen weg als journalist. Daarnaast heeft ze een studie psychologie gedaan.


Iris Enthoven is bekend van YouTube, podcast ‘Held in eigen verhaal’ en Radio 538. Met meer dan 185.000 volgers op Instagram is zij een van de bekendere deelnemers. Iris is opgewekt en heeft een positieve mindset.