top of page
Search

Financieel vrij voor je 30 e - Interview met Marvin Leenders

Voor mijn podcast ging ik in gesprek met Marvin Leenders. Een aantal jaar geleden verkocht Marvin zijn appartement en ging hij met succes all-in op het gebied van crypto. Hierdoor is hij voor zijn 30e al financieel vrij en kon hij zelfs zijn vader met pensioen laten gaan.

Was dit toeval, geluk, of was er een andere reden?


Wie is Marvin Leenders

Marvin Leenders is van origine personal trainer en heeft zich de afgelopen jaren doorontwikkeld tot ultra personal trainer. Hij helpt ondernemers aan een florerend bedrijf en lijf zodat ze op alle vlakken duurzaam gaan floreren. Dit doe hij door ze te helpen met het creëren van een winstgevende energiebalans.


Stap voor stap ondernemer

“Een aantal jaar geleden ben ik stap voor stap in het ondernemerschap gerold. Ik werkte als bewegingsspecialist bij een fysio praktijk en ondernemers vroegen of ze niet 1-op-1 met mij konden trainen. Dat leek me wel interessant want ik voelde altijd wel dat er meer in mij zat. Ik ben toen met een aantal ondernemers begonnen en na een tijdje vroeg een van mijn klanten of ik mee kon op vakantie naar Bonaire om hem daar te begeleiden. Toen werd me duidelijk dat ik hier echt een serieus personal trainingsbedrijf mee kon opbouwen.”


Speel om te winnen

“Ik ben iemand die speelt om te winnen en niet om te verliezen dus daar hoort een professionele aanpak bij. Ik had al een hoop geleerd van de succesvolle ondernemers die ik trainde in mijn bedrijf, maar deed tot dan toe alles zelf. Op zich liep mijn bedrijf prima maar ik wilde meer ondernemers helpen en meer vermogen opbouwen. Daarom ben ik in 2017 een traject gaan doen bij business coach Tibor Olgers. Met hem ben ik echt de diepte ingegaan en heb ik echt geleerd over alles wat erbij komt kijken; van financiën tot automatiseren. Zo kon ik effectiever en sneller mijn bedrijf opbouwen.”


Zonder stress geen groei

“Werken met Tibor is niet perse makkelijk. Daarvoor moet je wel je comfort zone uit. Maar daar ga ik juist het beste op. Hoe meer stress, hoe meer ik afwijk van een ander, hoe leuker ik het vind. Maakt niet uit op welk vlak dat is. Ik wil juist graag anders zijn en afwijken. Maar net als iedereen heb ik ook blinde vlekken dus daarom is het handig om mensen om je heen te hebben die daarop drukken en je meer uit jezelf laten halen en laten groeien. Tibor was daar een van. Zonder stress, geen groei dus daarom moest ik ook wel die comfort zone uit.”


Wetenschappelijk onderbouwd

“In mijn trajecten doe ik dingen graag wetenschappelijk onderbouwd. Als iemand zegt dat ie goed in zijn vel zit, dan kan ik daar niets mee. Ik wil weten wat het lichaam ervan vind. Daarom begint een traject op het gebied van gezondheid altijd met een energieanalyse van meerdere dagen. Daarin zie je wat iemands herstel- en slaapkwaliteit zijn en de energiebalans. Dat laat zwart-op-wit zien wat er op dit moment in het lichaam gebeurd en van daaruit gaan we verder kijken.”


Ben je benieuwd hoe Marvin vanaf daar ondernemers helpt met het creëren van een winstgevende energiebalans? Check dan het hele interview in deze podcast. Ik weet zeker dat jij hier veel waarde uit gaat halen!447 views0 comments

Comments


bottom of page