On Top Of Mind

Gratis 7-daagse online cursus voor een topsportmentaliteit

100% online

22 t/m 28 april

mindset

Als jij je mindset een cijfer moest geven,
welk cijfer zou dat zijn?

Als ik deze vraag stel krijg ik verschillende antwoorden - maar nog NOOIT heb ik gehoord dat iemand zichzelf een dikke tien gaf. 

 

Aan de andere kant is een krachtige mindset ongelofelijk belangrijk als het gaat om het bereiken van je doelen. Alles valt en staat met je mindset.

Hoeveel makkelijker gaat je leven worden op het moment dat je mindset een 10 is?

Wanneer je meer:

motivatie

discipline

doorzettingsvermogen

rust

focus

en energie hebt?

Ik weet zeker dat het een verschil is tussen dag en nacht. Tussen struggelen en winnen!

Welk doel je ook stelt, met een sterke mindset is de kans dat je de eindstreep haalt het grootst.

En ik weet dat het behalen van doelen belangrijk voor je is. Je weet dat er meer in het leven zit dan je er nu uithaalt. Je bent ambitieus. Je wil impact maken.

Maar.....

Op dit moment heb je het gevoel dat je nog niet alles eruit haalt wat erin zit. Je weet wel wat je zou moeten doen maar het lukt je niet om het daadwerkelijk te doen.

 

Er zit een heel groot gat tussen wat je uiteindelijk wil bereiken en wat je op dit moment doet om te groeien en dat is confronterend. Het zuigt energie uit je.

Om je heen zie je allemaal mensen vooruit gaan en jij hebt het gevoel stil te staan. 

Je bent druk druk druk met van alles en nog wat en kunt lastig focussen. Voor je gevoel doe je alles maar half. Je bent heel hard bezig met het hoog houden van alle ballen.

Je bent bang dat alles vroeg of laat gaat instorten omdat je geen sterke basis hebt.

Omgaan met tegenslag vind je lastig en stop je het liefst weg. Je kijkt niet naar hoe het beter kan omdat je bang bent dat je achter negatieve dingen van jezelf komt. Dit zal je angst dat je niet goed genoeg bent groter maken en dat wil je niet. 

 

Je stelt dingen uit die lastig zijn waardoor je de dingen doet die je altijd deed - en dus de resultaten krijgt die je altijd kreeg. Je weet dat je uit de comfortzone moet komen om stappen te zetten maar het is zo lastig! Je bedenkt allerlei excuusjes om niet in actie te komen

Je weet dat je eigenlijk aan je mindset zou moeten werken maar je wacht op een magisch moment waarop je meer tijd, energie, motivatie of whatever hebt.

Het magische moment is aangebroken!

Er is geen beter moment om te beginnen met het werken aan je mindset dan nu. 

Hoe eerder je start, hoe langer je er de vruchten van plukt.

 

Ik begon al op relatief jonge leeftijd met het werken aan mijn mindset. Ik was 20 jaar en was het zat om alle ballen hoog te houden en geen resultaat te boeken. Ik studeerde psychologie, had een heleboel vrienden, woonde op mezelf, was geliefd door mijn omgeving - maar het voelde niet goed genoeg.

 

Het was ook niet goed genoeg omdat ik meer kon dan ik deed.

Ik was een kei in het mezelf naar beneden praten waardoor ik uitstelde om te beginnen of überhaupt niet begon. Door mijn mindset te veranderen, veranderde alles voor me.

Ik ontwikkelde een topsportmentaliteit zodat ik de meeste kans had om mijn doelen te bereiken

Topsporters met een topsportmentaliteit

doen niet zomaar wat.

 

Die houden niet alle ballen hoog. Die hebben focus.

Die willen niet in alle sporten een beetje goed zijn, maar in 1 sport heel erg goed!

Die snappen dat je niet de hele dag door moet trainen maar een schema moet volgen met periodes van trainen en van rust. Ze hebben een strategie. Ze gaan all in of all out!

Topsporters gooien niet na een tegenslag de handdoek in de ring maar zoeken naar leermomenten en nieuwe kansen om te groeien. Die snappen dat het geen bewijs is dat ze niet goed genoeg zijn maar als mogelijkheid om hun blinde vlekken te zien. 

Die wachten niet op het magische moment om te beginnen want dan zijn ze al lang ingehaald door hun tegenstanders. Die waren het liefst gisteren al begonnen. Ook laten ze zich niet uit het veld slaan als anderen beter zijn maar gebruiken ze dit als motivatie. 

Met mijn topsportmentaliteit ben ik binnen no time een van de sterkste vrouwen van de wereld geworden en heb ik een goedlopend bedrijf opgezet. Daarnaast heb ik een balans tussen knallen, rammen, beuken en rust, heerlijk!

Niet alleen topsporters kunnen profiteren van een topsportmentaliteit, ook jij kan dat!

Ik heb met tientallen mensen met een gesproken, getraind of gewerkt die topprestaties leveren zoals: 

Marcel van de Ven (Hunted) 

Leontien van Moorsel (bekendste sportvrouw van Nederland)

Fahranna Fahrad (sterkste vrouw van Azie)

Allard Lindhout (scheidsrechter in de eredivisie)

Demian Beenakker (succesvolle ondernemer)

Vincent Krieger en Patrick Frimpong (ex-professionele basketballers)

en allemaal zeggen ze hetzelfde:

 

"Het grootste aandeel van hun succes hebben ze niet te danken aan hun geluk maar aan hun mindset!" 

Daarom gaan ik en verschillende experts je 7 dagen lang helemaal gratis helpen om een topsportmentaliteit te krijgen zodat je in actie komt - en blijft, zonder dat je steeds terugvalt in oude patronen. 

"Isabelle weet als geen ander wat een krachtige mindset is. Door jarenlang lezen en experimenteren heeft ze de sleutel in handen. Ze heeft geen topsportmentaliteit, ze leeft het!

 

Niet alleen past ze dat toe bij het helpen van anderen om die mindset aan te nemen en vast te houden maar ook op de groei van haar zelf en haar bedrijf. Als je wilt werken met een inspirerend rolmodel die je uitdaagt en scherp houdt zou ik haar zeker inschakelen!"

- Frank Garten

auteur, spreker en trainer

On Top Of Mind

 

7 verschillende onderwerpen

Ik en experts op topniveau

100% online

Helemaal vrijblijvend

Over de experts

Demian Beenakker is een succesvolle ondernemer in webshops. Daarnaast leeft hij als topsporter en heeft een aantal gewoontes van niemand minder dan Wim Hof geleerd. 

Allard Lindhout is de jongste voetbalscheidsrechter in de hoogste groep arbiters in de Eredivisie. Daarnaast geeft hij lezingen op het gebied van leiderschap, communicatie, omgaan met weerstand en kritiek

Jeanet Wolf is een locatie onafhankelijke ondernemer en heeft meerdere bedrijven (gehad). Ze is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en houdt zichzelf en anderen hier scherp op.

Sanne van Paassen is motivator, inspirator, mindset coach, auteur en oud-topsporter. Haar grootste prestatie is het winnen van het wereldbekerklassement. Met haar achtergrond als ex-topsporter brengt Sanne je letterlijk en figuurlijk in beweging. 

Vincent Krieger is ex-profbasketballer. Voor de sport heeft hij meerdere jaren in Amerika gewoond en inspireert nu jongeren met zijn levenslessen vanuit het basketbal met stichting Ready. 

Patrick Fimpong is ex-profbasketballer en topsportcoach, spreker en geeft workshops aan bedrijven. Hij maakt de wetenschappelijke theorie praktisch toepasbaar zodat je topprestaties levert.

Tibor Olgers is ex-teamleider van een speciale eenheid vertaalt hij de strategieën en principes waarmee dat soort eenheden duurzaam top-prestaties leveren naar het bedrijfsleven. 

Artjanna Harkoe is zichtbaarheidscoach en helpt ambitieuze vrouwen die willen groeien en connecten met gelijkgestemden. 

Martijn van Tongeren is een specialist op gebied communitybuilding. 'Hard gaan is goed gaan' is zijn lijfspreuk en past hij op allerlei vlakken toe - en helpt hier ook anderen bij.

en nog veel meer!

Ervaringen van anderen

Nog niet helemaal helder wat je krijgt?

+ Hoe lang duurt de cursus?

- Je krijgt 7 dagen aan content maar het is genoeg stof om langer mee aan de slag te gaan. Je kunt daarom de cursus op je eigen tempo volgen. De content blijft minimaal een maand voor je beschikbaar

+ Hoeveel tijd ben ik er mee kwijt?

- Het kost kwartiertje per dag om de content te bekijken maar het toepassen ervan is niet in tijd uit te drukken. Ook gaat het je uiteindelijk tijd opleveren omdat je keuzes gaat maken, meer energie krijgt en meer focus zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd. Bonus!!

+ Welk resultaat kan ik verwachten?

- Ik heb deelnemers gesproken die hun energielekken hebben gedicht door relaties te verbreken, een 2e baan op te zeggen of sociale media te minderen en 200% meer energie kregen. Ik heb deelnemers gesproken die het zeurende stemmetje in hun hoofd konden uitzetten en meer zelfvertrouwen kregen. Welk resultaat jij krijgt, it's up to you! Hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit krijgt.

Is deze cursus geschikt voor mij, ik voel me best wel oké?

- Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Het maakt niet uit op welk punt je staat - je kunt altijd groeien als het gaat om mindset. Hoe sterker je fundament, hoe beter je kunt bouwen en dat geldt zeker op het gebied van mindset. 

+ Kan ik de content terugkijken?

- Alleen de live training is niet opnieuw te bekijken. De andere content blijft in ieder geval een week na het eind van de training online staan.

+ Wat heb ik te verliezen?

- Helemaal niks! Je hebt alleen wat te winnen namelijk een krachtige mindset, meer energie, meer actie en meer resultaat. Aanmelden dus!