top of page

On Top Of Mind

7-daagse online cursus voor het ontwikkelen van een topsportmentaliteit

100% online

2 t/m 8 januari

mindset

mockuper.png

 On Top Of Mind

 online cursus 

Meld je gratis aan

Haal het maximale uit jezelf en presteer op de toppen van je kunnen

✔️ Leer hoe je omgaat met tegenslag

✔️ Krijg tijdens deze challenge meer energie

✔️ Ontdek hoe je doelen stelt - en behaalt!

✔️ Geschikt voor ieder niveau

Als je je aanmeldt voor deze challenge, krijg je ook gratis tips en inspiratie om je mindset naar een hoger niveau te tillen. Ik ga vanzelfsprekend zorgvuldig om met je gegevens.

Over de experts

0.jfif

Demian Beenakker is een succesvolle ondernemer in webshops. Daarnaast leeft hij als topsporter en heeft een aantal gewoontes van niemand minder dan Wim Hof geleerd. 

Allard Lindhout is de jongste voetbalscheidsrechter in de hoogste groep arbiters in de Eredivisie. Daarnaast geeft hij lezingen op het gebied van leiderschap, communicatie, omgaan met weerstand en kritiek

20181125fcudegraaf-10073.jpg
team_0014_Jeanet-Wolf.jpg

Jeanet Wolf is een locatie onafhankelijke ondernemer en heeft meerdere bedrijven (gehad). Ze is een expert op het gebied van persoonlijke ontwikkeling en houdt zichzelf en anderen hier scherp op.

Sanne van Paassen is motivator, inspirator, mindset coach, auteur en oud-topsporter. Haar grootste prestatie is het winnen van het wereldbekerklassement. Met haar achtergrond als ex-topsporter brengt Sanne je letterlijk en figuurlijk in beweging. 

20190616-Fotoshoot-Sanne-27-van-75.jpg
download.jfif

Vincent Krieger is ex-profbasketballer. Voor de sport heeft hij meerdere jaren in Amerika gewoond en inspireert nu jongeren met zijn levenslessen vanuit het basketbal met stichting Ready. 

Patrick Fimpong is ex-profbasketballer en topsportcoach, spreker en geeft workshops aan bedrijven. Hij maakt de wetenschappelijke theorie praktisch toepasbaar zodat je topprestaties levert.

patrick_1.jpg
0 (1).jfif

Tibor Olgers is ex-teamleider van een speciale eenheid. Hij vertaalt de strategieën en principes waarmee dat soort eenheden duurzaam top-prestaties leveren naar het bedrijfsleven. 

Artjanna Harkoe is zichtbaarheidscoach en helpt ambitieuze vrouwen die willen groeien en connecten met gelijkgestemden. 

Artjanna-H-uitgelicht.jpg
martijn-van-tongeren-imu-event-450x450.p

Martijn van Tongeren is een specialist op het. gebied van communitybuilding. 'Hard gaan is goed gaan' is zijn lijfspreuk en past hij op allerlei vlakken toe - en helpt hier ook anderen bij.

Thijs Lindhout is expert op het gebied van geluk en oprichter van de '100% Inspiratie Podcast'. Wekelijks interviewt hij een geluksexpert. Van visionair tot miljonair en van astronaut tot olympisch goud. 

Pers-Thijs-Lindhout-Podcaster-480x480.jp

Meld je gratis aan

mockuper (2).png
bottom of page