jouw Uitslag van de topsportmentaliteit checklist:

Je hebt nog geen topsportmentaliteit
Dat is goed nieuws en slecht nieuws. Het slechte nieuws is dat het best confronterend kan zijn. Het goede nieuws is dat jij de enige bent die hier wat aan kan doen. 

Ik kan me ook voorstellen dat je het nog niet helemaal kan geloven. Want je bent keihard met je mindset bezig, toch? Je leest boeken, luistert podcasts en volgt inspirerende mensen.

Ik had precies hetzelfde. Ik dacht dat ik op de goede weg zat, maar dat bleek ik helemaal verkeerd te hebben. Pas toen ik een topsportmentaliteit kreeg, is alles voor me veranderd. 


 
DSC06595_edited.jpg
IMG_0045_edited.jpg

Hey, ik ben Isabelle

Het is mijn missie om coaches te helpen om een topsportmentaliteit te krijgen, zodat ze topprestaties leveren.

Zelf heb ik ook niet altijd een sterke mindset gehad. In het verleden heb ik een ernstige eetstoornis gehad waarbij ik op het randje van de dood was. 

Lange tijd heb ik op een 'net aan voldoende' gezeten, maar ik bleef tegen bepaalde blokkades aanlopen.

Toen ik mijn mindset op de juiste manier ging trainen, veranderde alles voor me. In no time werd ik in het powerliften een van de sterkste vrouwen van de wereld. Daarna bouwde ik een goedlopend coachingsbedrijf. 

Kan het dan echt anders?

Ja, dat kan echt! Alle patronen die je op dit moment hebt - hoe gek het ook klinkt - zijn comfortabel voor je. De patronen van onzekerheid, twijfel en het altijd maar druk zijn.

En jouw angstbrein wil niet dat je verandert, want dat is oncomfortabel. Dus die doet er ALLES aan om NIET te veranderen. Die saboteert jou om dus te groeien.

En niet alleen jij wordt daardoor tegengehouden, maar ook alle mensen die op jouw hulp zitten te wachten. Want die zijn er echt!


Als jij stopt met zelfsabotage:

- Heb je niet meer constant het gevoel dat je nog harder moet werken om alles af te krijgen.
- Kan je eindelijk trots zijn op alle successen die je behaalt.
- Ervaar je eindelijk die rust waar je zo naar verlangt. 

Isabelle is onder andere bekend van

nrc-handelsblad.png
libelle-logo.png
ad.jpg
cropped-WHLogo_PMS199.png
cosmopolitan-vector-logo.png
vrouw.jpeg
logo-sante.png

Wil jij ook leren hoe je een topsportmentaliteit krijgt?