Gratis Topsportmentaliteit Test

Checklist

Wil jij je onderneming opbouwen of laten groeien maar bereik jij je doelen niet? Of ben je stappen aan het zetten maar heb je nog steeds die rust niet waar je zo naar verlangt? 

 

Doe dan de test en:

✅ Ontdek binnen 2 minuten of jij een topsportmentaliteit hebt.

 Weet precies op welk vlak jij winst kan behalen. Onderscheid je van 99% van je concurrenten die hier geen inzicht in hebben. 

Je krijgt een uitslag die jouw topsportmentaliteit scoort op 4 componenten. Ook weet je direct met welk punt jij aan de slag kan om te verbeteren.

90% van de ondernemers die een doel stelt, geeft binnen 2 weken op. Aan de andere kant wordt de mate van je succes bepaald door het behalen van je doelen.

Weten wat je scores zijn op mentaal gebied, zou bovenaan de lijst van cijfers van elke ondernemer moeten staan. Helaas is dat niet zo.  

Zorg daarom dat jij dit inzicht wel hebt zodat je 2-0 voorstaat op de rest. Ook krijg je tips hoe jij je mindset kan verbeteren. 


 

Hey,

ik ben Isabelle, ex-topsporter, mindsetcoach en psycholoog.

Ik help ondernemers om een topsportmentaliteit te krijgen zodat ze het zelfvertrouwen krijgen om impact te gaan maken.

Ik weet dat jij voelt dat er meer in je zit, maar je het er nog niet uithaalt. Je staat nog in de startblokken voor de wedstrijd van het leven.

Je weet dat je iets moet veranderen, maar niet hoe!

Je merkt dat jij jezelf in de weg zit. 

Vaak denk je: Had ik maar meer focus, motivatie, discipline en doorzettingsvermogen - ofwel een topsportmentaliteit!

WhatsApp%20Image%202020-02-06%20at%2017.