Hi Sophie,

Leuk dat je op deze pagina gekomen bent.

Hieronder heb ik een persoonlijke video voor je opgenomen.

 

Misschien ben je niet zo van de video’s.

Dan heb ik onder de video ook de tekst uitgewerkt om te lezen.

Allereerst super leuk om je te volgen via Instagram en om te zien hoe jij vrouwen helpt om sterker te worden. Zelf ben je hierin ook een groot voorbeeld. Extra leuk omdat ik net als jij al jaren fanatiek aan krachttraining doe. Ik ben begonnen ben in mijn onderneming om vrouwen fysiek sterker te maken door middel van powerlifting. Om die reden leek het me goed om een persoonlijke video voor je op te nemen.

In 2021 heb ik een boek geschreven: Stoppen met Uitstellen; hoe je met een topsportmentaliteit in actie komt. Deze heb ik ook naar je toegestuurd. Inmiddels is de tweede en verbeterde versie er.

 

Mijn visie en bewezen aanpak is dat een ijzersterke mindset het fundament is van je dromen en doelen. 90% van de mensen die een doel stelt geeft namelijk binnen 2 weken al op. Op 1 maart is 99% van de mensen lang en breed gestopt met hun goede voornemens. 

 

Met die topsportmentaliteit ga je topprestaties leveren op alle vlakken van je leven. Niet alleen binnen de sport en het ondernemerschap maar ook op het gebied van relaties en gezondheid. Gevolg: In actie komen met de kennis die je al hebt.

Ik weet dat jij bezig bent met het overdragen van kennis op het gebied van gezond eten, training en een balans vinden. Ik denk dat mijn boek daarom een mooie aanvulling zou zijn voor jouw doelgroep om hun resultaten te optimaliseren. Denk hierbij aan de mensen op je maillijst, volgers via sociale media of klanten.

Het lijkt me waardevol om hier een WIN-WIN situatie voor te creëren. Hiervoor heb ik het volgende bedacht

 

Wat krijgt je doelgroep:

- Het boek Stoppen met Uitstellen. Ze bestellen deze zelf voor nog geen twee tientjes en krijgen 'm op hun deurmat. Inclusief verzendkosten. Ik maak er een persoonlijk pakket van met een handgeschreven kaartje, boekenlegger en pen (ja, ze mogen in het boek schrijven)

Wat krijg jij:

- 50% van de winst. Dat is 5 euro per boek

- De nieuwste versie van mijn boek in een persoonlijk pakket

Wat ik van jou verwacht:

- Het delen van jouw persoonlijke link met de mensen op je maillijst, volgers via sociale media of klanten.

 

Ik hoor graag wat je ervan vindt. Denk je nu: YES hier ga ik mee aan de slag?

Dan kan jij dit doen met de onderstaande link:

Lieke

Als je nog vragen hebt, kun je hieronder klikken om je vraag stellen.

Ik zal persoonlijk contact met je opnemen.

Liefs,

Isabelle Feteris