Mind Set Go

Ontdek hoe je een topsportmentaliteit krijgt
"Als ik meer motivatie, discipline en
doorzettingsvermogen zou hebben, dan....."
Ben jij ambitieus maar heb je het gevoel dat je vastloopt? Je:
Komt niet in actie. Je wacht het perfecte moment af waarom je genoeg tijd, motivatie, energie of whatever hebt - maar dat moment komt maar niet. Daardoor heb je nog geen vooruitgang geboekt
Start en stopt. Je vind het lastig om met tegenslagen om te gaan waardoor je niet kunt doorzetten. Elke keer begin je weer opnieuw maar je raakt gefrustreerd omdat het niet lukt! Het vertrouwen in jezelf wordt ook steeds minder. Misschien probeer je het nu helemaal niet meer. 
Weet niet hoe. Je hebt bepaalde dromen maar je hebt geen idee hoe je hier komt. Ook raak je gedemotiveerd omdat het lijkt alsof iedereen het beter doet dan jij. Je vraagt je af of het wel voor jou is weggelegd.
Probeert alle ballen hoog te houden. Er zijn zoveel dingen die je wil doen - en het liefst die je het allemaal. Vervolgens kom je er achter dat je alles maar voor minder dan de helft doet.  Hierdoor presteer je niet zo goed presteert als je eigenlijk zou willen. Je weet dat je keuzes moet maken, maar hoe?
Denkt veel te negatief. Je bent een kei in het jezelf naar beneden halen. Ook pieker je over wat er allemaal mis kan gaan en is gegaan. 99% van de tijd zit je in je hoofd en dat kost je mega veel energie. Als er een knop was om het uit te zetten, zou je hier direct op drukken!
Vind het lastig om met emoties om te gaan. Negatieve emoties onderdruk je en hierdoor word het vaak alleen maar erger. Ook vind je het lastig om over emoties te praten en doe je dit het liefst helemaal niet. Je blijft ermee zitten en hebt het gevoel het allemaal alleen te moeten doen.