_DSC4396.jpg

MINDSET MASTERMIND

Hoe zou het voor je zijn​?

Hoe zou het voor je zijn als samen met een groep gelijkgestemden zou werken aan een krachtige mindset?

Een groep hebt die je onvoorwaardelijk steunt.

Bij wie je alles kwijt kan waar je mee zit.

Die je aanmoedigt als het lastig gaat, je successen mee viert als het goed gaat en je een spiegel voorhoudt als jij jezelf saboteert.

Wat voor verschil zou dat voor je doelen maken?

Wat voor verschil zou dat voor je zelfvertrouwen maken?

Wat voor verschil zou dat voor je mindset maken?

_DSC4639.jpg

Herken jij jezelf hierin:

❌ Je hebt het gevoel stil te staan. Je hebt wel doelen maar bereikt deze niet. Je wil het namelijk heel erg graag goed doen. Je wacht op het moment dat je voldoende tijd, kennis, geld of motivatie hebt - maar dat moment lijkt nooit te komen. Daarom stel je uit om te beginnen. Je wil wel groeien maar voor je gevoel sta je stil en dat is frustrerend. Je weet namelijk dat er veel meer in je zit dan je nu laat zien. 

 

Het lukt je nog niet de discipline op te brengen om stappen te zetten. Je bent een ster in het bedenken van excuusjes voor jezelf waarom het geen goed moment is om te beginnen. Dit kost je tijd en energie maar levert je niks op. Achteraf baal je van jezelf: Waarom heb je het niet gewoon gedaan? Je praat jezelf naar beneden, waardoor je steeds minder zelfvertrouwen hebt en de kans kleiner is dat het volgende keer wel gaat lukken. 

❌ Je loopt achter de feiten aan en hebt het idee altijd iets te vergeten. Je hebt geen balans tussen werk / rust / hobby's / sport. Je probeert alle ballen hoog te houden - maar het lukt je niet. Je bent voor je gevoel het overzicht snel kwijt. Dit levert je enorm veel stress op. Hierdoor moet je vaak anderen teleurstellen en dat is vervelend voor je. Het gaat ten koste van je relaties en dit is ook niet wie je wil zijn! 

Je weet niet zo goed hoe je in actie moet komen. Je doel lijkt zo ver weg dat je door de bomen het bos niet meer ziet en niet weet waar je moet beginnen. Je raakt overwhelmd door alle informatie die er is en je weet niet hoe en wat je moet toepassen. 

Je zit niet zo lekker in je vel. Je bent een ster in het naar beneden praten van jezelf. Je wil alles heel graag goed doen maar vergeet daarbij goed voor jezelf te zorgen. Dit heeft invloed op hoe je je voelt. Als jij je een dag beter voelt komt dit door oorzaken van buitenaf zoals het weer, een compliment - maar jij wilt je ongeacht de omstandigheden goed voelen. 

Je hebt het gevoel dat anderen je niet helemaal begrijpen waardoor je het idee hebt er alleen voor te staan. Hierdoor houd jij jezelf klein en blijf je in je comfortzone. Ook twijfel je aan jezelf: Moet ik het dan echt wel doen? 

"De Mindset Mastermind heeft mij geholpen met doelen stellen zowel op persoonlijk als zakelijk vlak. Isabelle laat je nadenken over hoe jij je leven wilt inrichten en hoe je obstakels aan kunt pakken.

 

Ook heb ik gelijkgestemden leren kennen. Persoonlijk vind ik het tof om zoveel verschillende mensen te leren kennen die ik anders nooit had ontmoet, maar omdat we een ding gemeen hebben 'groeien met onze mindset' voelen we elkaar aan en helpen we elkaar."

- Robin

"De groep is heel open en fijn en ik had het idee dat ik alles kwijt kon. Mijn grootste inzicht was dat ik veel te veel in mijn hoofd zit en dat ik veel meer naar mijn gevoel mag luisteren.

 

Ik was een ster in het bedenken van excuusjes en met behulp van de groep en mijn sterkere mindset lukt het me nu om in actie te komen. Zo heb ik het sporten opgepakt en ben ik mijn scriptie eindelijk aan het afronden." 

 

- Taylor Mae

HET KAN ANDERS!

Werken aan een krachtige mindset met een groep gelijkgestemden

Hoe zou het zijn als:

✅ Je een concreet plan hebt om je dromen en doelen te bereiken. Een plan waarbij het voelt alsof het allemaal vanzelf gaat en je toch mega veel resultaat boekt. Zo heb je overzicht en weet je precies wat je moet doen waardoor je het ook echt gaat doen.

 

Je in actie komt. Je doet wat nodig is om stappen te zetten en man, wat voelt dat goed! Je bent niet meer aan het uitstellen waardoor je veel meer tijd en energie hebt. Wat zou je doen met al die extra tijd en energie? 

Je weer lekker in je vel zit. Je beslist elke dag dat je gelukkig bent - en zo voelt het ook los van alle omstandigheden. Je praat jezelf niet meer naar beneden en zorgt écht goed voor jezelf.  Hoeveel gemakkelijker gaat het leven worden wanneer je lekker in je vel zit. Hoeveel meer ga jij bereiken met meer zelfvertrouwen? 

✅ Je op de zaken vooruit loopt en overzicht hebt. Hierdoor heb je minder stress en ben je niet meer bang dat je dingen vergeet. Je hebt meer rust en bent meer in het moment waardoor je meer kunt genieten. Damn, wat een verademing!

Je gelijkgestemden om je heen hebt die je blinde vlekken onthullen, je feedback geven en support. Je laten zien wanneer jij gas moet geven of juist terug nemen om beter voor jezelf te zorgen. Je vertellen wanneer je excuusjes aan het bedenken bent of wanneer iets een goede reden is om het niet te doen. Zij zorgen ervoor dat je nog sneller je doelen bereikt.  

_DSC4472.jpg
JA, DIT WIL IK

"De impact die je kan maken wanneer het goed met je gaat, staat niet in verhouding met de impact die je maakt wanneer het niet goed met je gaat"

_DSC4401.jpg

En dat is waarom je hier bent.

Om impact te maken​!

Je vindt het fijn om anderen te helpen maar aan de andere kant weet je dat je anderen niet kan helpen als je niet voor jezelf zorgt. Als je niet het goede voorbeeld geeft. Als jij geeft vanuit schaarste en niet vanuit overvloed: Als jij je tijd, geld en energie weggeeft terwijl jij er zelf te weinig van hebt.

 

Ik ga je erbij helpen!

Ik ben Isabelle, mindset coach en psycholoog. Ik help mensen een balans te vinden tussen power en rust om te groeien.

Ik weet als geen ander hoe het is om geen krachtige mindset te hebben. Dit zorgde ervoor dat ik op jonge leeftijd al een ernstige eetstoornis had en letterlijk op het randje van de afgrond stond. Ik maakte het commitment: dit nooit meer. Ik had nog een lange weg te gaan.

 

Een aantal jaar geleden zat ik totaal niet lekker in mijn vel, struggelde nog steeds met mijn zelfbeeld, voelde dat er meer in het leven zat maar wist niet hoe ik dit eruit kon halen. Tot ik ontdekte dat ik dit kon veranderen en hoe: met mindset!

Afgelopen jaren heb ik mij gespecialiseerd op het gebied van mindset en daardoor zoveel bereikt:

IMG_0247.JPG

Ik herstelde van een ernstige eetstoornis en zit weer lekker in mijn vel.

Ik ben een van de sterkste vrouwen van Europa en de wereld geworden.

Heb een Universitaire studie afgerond.

Heb veel meer zelfvertrouwen en rust in mijn hoofd.

Ik kan weer echt genieten van het leven en ben echt gelukkig

En dat allemaal door mijn mindset te veranderen! 

Door te investeren in mindset en daar actief mee aan de slag te gaan, heb ik bereikt waar ik zelfs niet van durfde te dromen. Als ik het kan, dan kan jij het ook. 

Afgelopen jaar heb ik met tientallen vrouwen samengewerkt en wat ontdekte ik: dat we niet zoveel van elkaar verschillen op het gebied van mindset. We hebben allemaal struggels. We hebben de angst niet goed genoeg te zijn, luisteren naar negatieve gedachtes, stellen spannende dingen uit en vinden het lastig echt goed voor onszelf te zorgen. Op het moment dat je mindset krachtiger is, groeit de rest mee. 

Alles valt en staat met je mindset. En ik weet wat er voor nodig is om je mindset krachtiger te maken. Ik zie zoveel vrouwen struggelen met hun mindset. Het is niet nodig en het kan anders!

_DSC4650.jpg

Jij kunt dit ook met

DE mindset MASTERMIND

In zes maanden werken aan een krachtige mindset

Leren omgaan met perfectionisme, afrekenen met je uitstelgedrag, inzicht krijgen in je valkuilen en hoe je deze kan vermijden en vele andere onderwerpen komen allemaal aan bod. Je krijgt alle informatie en handvatten die je nodig hebt om niet alleen tijdens het traject maar ook erna te groeien. 

Groep met gelijkgestemden

 

Je gaat het traject niet allen doen, maar met een groep gelijkgestemden! Mensen die je omhoog trekken in plaats van omlaag. Mensen die begrijpen wat jouw knelpunten zijn en vertellen hoe je daarop in kan spelen. Mensen die jouw blinde vlekken zien en je deze onthullen. 

2 live dagen

 

Persoonlijk contact is mega belangrijk en hoe kan dat nu beter dan door elkaar echt te zien en te spreken?! Daarom komen er maar liefst 2 live dagen om elkaar beter te leren kennen en samen aan een krachtige mindset te werken. Ook zijn er groepscalls om elkaar te zien en te spreken - en van elkaar te leren.

Online contact

Die stok achter de deur is vaak de missing link tussen jouw motivatie om je doelen te bereiken en daadwerkelijk in actie komen. Dit gaan we tackelen door regelmatig online contact te hebben zodat jij je doelen, succeservaringen en knelpunten kunt delen en feedback krijgt - en dit allemaal locatie onafhankelijk. 

YESS IK DOE MEE

Dit is nog niet alles wat je krijgt. Ik heb nog
een paar toffe bonussen voor je!

IMG_0073.JPG

#Bonus 1: Een verrassingsdoos

We zijn allemaal gek op cadeautjes krijgen - en dit hoeft niet beperkt te worden tot kerst, sinterklaas en je verjaardag. Daarom krijg je van mij een toffe verrassingsdoos vol inspiratie ter waarde van €50,-om aan je mindset te werken.

#Bonus 2: Een coachingscall

Persoonlijk contact is enorm belangrijk en daarom wil ik graag met je in gesprek gaan. Als je meedoet met de Mindset Mastermind krijg je als bonus een gesprek met mij t.w.v. €250,- erbij. 

IMG_0108.jpg

Klaar voor verandering?

Nu is het beste moment om te beginnen!

Wil je net als Robin, Taylor Mae en de tientallen anderen vrouwen die ik heb geholpen aan de slag? Stel niet langer uit in de hoop dat er een beter moment komt waarop je genoeg tijd, motivatie, geld, kennis of whatever hebt.

 

Vandaag is het beste moment om te beginnen om af te rekenen met je uitstelgedrag en je perfectionisme voor je te laten werken in plaats van tegen je zodat je meer zelfvertrouwen krijgt en gelukkiger wordt!

_DSC4636.jpg
14054959_10207553896145092_3718869387354

Ik moet dikwijls wat extra hobbels nemen. Dat vraagt niet alleen van mezelf een bepaalde mate van flexibiliteit, maar waarschijnlijk ook van jou als coach. Ik vind het heel tof om te ervaren dat je bereid bent om mee te bewegen in mijn ritme en me ook laat weten dat dit gewoon mag en kan. Ik merk echter dat de thema’s die ik met jou samen (opnieuw) doorwerk, toch gewoon actueel zijn

en aandacht vragen, ook al hebben ze een andere gedaante dan 10 of 15 jaar geleden. Dus ben blij met de aandacht voor mindset, want je kunt altijd groeien. En dat gebeurt ook. Ik ben nu stukken beter in staat om hulp te vragen dan 3 maanden geleden. Ik ben minder gesloten in de dingen die ik meemaak, deel gemakkelijker mijn emoties.

 
- Suzan
29497828_1647574855311441_31654118820189
Isabelle is een intelligente dame die continu zichzelf de spiegel voorhoudt. Met haar kritische blik voorziet ze mij altijd van de feedback die ik op dat moment nodig heb. No-nonsense en ze zal je altijd de waarheid zeggen.
 
Daarnaast is ze altijd bezig om beter te worden en investeert zij heel veel in zichzelf. Door haar hoeveelheid kennis  heb ik heel veel progressie geboekt en zijn we nog maar aan het begin!
- Danique