Mindset Recharge Cursus

In 5 dagen meer energie zodat je in actie komt om je doelen te bereiken en je goed te voelen zonder dat het je veel tijd kost

5 dagen

Terugkijken kan

100% online

Veel mensen willen een topsportmentaliteit om hun eigen doelen te bereiken, maar hebben geen idee hoe ze meer motivatie, discipline en doorzettingsvermogen krijgen

We zijn tegenwoordig mega druk - en dit is een status geworden.

'Lekker druk!'

Dit is een antwoord dat ik vaak krijg als ik vraag hoe het met iemand gaat.

 

Aan de andere kant kom je geen stap dichter bij je eigen doel want je loopt je jezelf gigantisch voorbij, waardoor jij je moe voelt. Je leeft in de waan van de dag en doet dingen die op je pad komen of anderen je graag zien doen- niet de dingen die jij wil.

Je zegt vaak 'JA' terwijl je er geen zin in hebt, omdat je bang bent om iets te missen of om anderen te kwetsen. Hierdoor heb je een overvolle agenda. Tijd voor jezelf, wat is dat?

Je hebt veel negatieve gedachtes die zorgen voor piekeren en stress - om gek van te worden! Je hebt wel eens geprobeerd om te veranderen maar viel al snel terug in oude gewoontes. Nu probeer je het misschien überhaupt niet meer, bang om weer te falen.

Hier heb je ook de energie niet voor. Wanneer jij je voor de laatste keer écht energiek voelde, kun jij je niet eens echt herinneren. De balans is ver te zoeken.

Aan de andere kant weet je dat je gelukkiger en zelfverzekerder bent wanneer je eigen doelen bereikt, maar het lukt je niet om in actie te komen - en te blijven.

 

Je hoopt dat er een goed moment komt waarop je genoeg tijd, energie en motivatie hebt om te beginnen. Helaas is dat moment nog niet gekomen.  

Je weet dat er iets moet veranderen alleen heb je geen idee wat en hoe

Je staat op een kruispunt waarbij je merkt dat blijven staan geen optie is. Je wil vooruit maar hebt geen idee wat daarvoor nodig is. 

Weet je nog hoe jij je als kind voelde? Als kind worden we allemaal 'heel' geboren.

✅ Je hoefde er alleen maar te zijn en dat was goed genoeg. 

 

✅ Je had grootste dromen om bijvoorbeeld prinses, piraat of piloot te worden

en zag de beren op de weg niet

✅ Je had tonnen energie en speelde het liefst van 's ochtends vroeg tot 's avonds laat.

✅ Je mocht fouten van jezelf maken en niet alles wat je deed was resultaat gericht

✅ Je had nog geen negatieve overtuigingen over jezelf dat je niet goed genoeg bent.

Het is wel eens anders geweest!

Door bepaalde gebeurtenissen, gedachtes en gevoelens is dat veranderd. Ergens ben jij jezelf kwijtgeraakt in het hooghouden van alle ballen en het meegaan in de waan van de dag.

Je doet wat anderen van je verwachten of waar je op zich wel goed in bent, maar jij wordt er alles behalve gelukkig van.

X  Je hebt wel een idee aan welke droomdoelen je wil werken, maar durft hier niet voor te gaan.

Je vindt het lastig om keuzes te maken en kiest hierdoor niet.

 

X  Dagelijks heb je veel negatieve gedachtes. Je bent veel aan het piekeren waardoor je slecht slaapt, weinig energie hebt en niet kunt genieten. Je voelt je niet gelukkig of zelfs ongelukkig.

X Als je op deze manier doorgaat, gaat het je nog meer energie gaat en kom je geen stap verder

of ga je zelfs achteruit! 

X Je wil dat er iets gaat veranderen - maar je wordt tegengehouden door je perfectionisme en te weinig energie waardoor je het uitstelt. Je weet dat het anders kan, maar hoe?

Nu is dat niet meer zo!

Je bent niet de enige!

 

Ik hoor steeds vaker dat mensen niet krachtig in het leven staan en te weinig energie hebben.

 

Ze doen alleen maar dingen die energie kosten en geen dingen die energie geven.

 

Het is niet voor niets dat het aantal mensen dat een burn-out krijgt jaarlijks stijgt. Misschien hoor jij hierbij - of ben je bang dat je hier ooit of zelfs binnenkort bij gaat horen.

Ook ik had niet altijd een krachtige mindset.

Een paar jaar geleden zat ik totaal niet lekker in mijn vel. Op papier had ik het allemaal: een goede studie, een leuke baan, vrienden, een gezond lijf - en alsnog was ik er niet blij mee.

Het was een tof leven maar niet MIJN leven.

Ik had allerlei dromen en doelen en het lukte me niet om hiervoor te gaan. 

Ik wist dat er iets moest veranderen maar ik wist niet hoe. Ik stelde het uit of begon en gaf weer op. Dit zorgde ervoor dat ik mega gefrustreerd raakte. Kon ik het dan gewoon niet? Was het voor mijn niet weggelegd?

Ik ontdekte dat ik mijn mindset moest veranderen zodat ik meer motivatie, discipline, doorzettingsvermogen en veerkracht kreeg om mijn droomdoelen te bereiken.

 

Ik heb een methode ontdekt waarmee je een topsportmentaliteit krijgt, waarmee ik in korte tijd grootse doelen bereikt heb - en hier ook echt blij mee kon zijn. 

Mijn droomdoel was om een sterke onafhankelijke vrouw te zijn.

 

Door een topsportmentaliteit te ontwikkelen ben ik in een jaar een van de sterkste vrouwen van de wereld op het gebied van sport geworden.

 

Weer een jaar later bouwde ik een succesvol bedrijf waarbij ik locatie onafhankelijk kan werken. 

Ik weet en zie en leef wat er mogelijk is met een topsportmentaliteit. 

Aan de andere kant weet ik dat alles valt en staat met je energie. Je kunt nog zoveel dromen en doelen hebben, maar als je te weinig energie hebt, heb je eigenlijk maar 1 doel!

IMG_0249.JPG

Ik ga je 5 dagen lang helpen om meer energie te krijgen zodat je in actie komt en meer uit het leven haalt dan je nu doet

De cursus heeft me écht geholpen met mijn mindset. Na het doen van een paar verkeerde investeringen was ik sceptisch geworden maar jij hebt het tegendeel bewezen! Ik heb in een paar dagen meer energie gekregen. Ik denk nu ook op een andere manier.

 

Ik zie dingen positiever en heb meer rust in mijn hoofd. Je hebt me laten inzien dat hoe sterker ik in het leven sta, hoe meer ik zal groeien tot de persoon die ik wil zijn. Dit zorgt ervoor dat ik me ontwikkel en in actie kom!

 Joyce - Office Manager & Ondernemer

Net als Joyce en honderden anderen die de cursus gevolgd hebben, kun ook jij meer energie krijgen zodat je in actie komt en je mindset verandert.

Ontdek onder anderen:

✅ Hoe je op korte termijn meer energie krijgt door jouw energielekken te dichten

✅ Welke technieken je kunt toepassen om positiever te zijn en de negatieve gedachtes kunt loslaten

✅ Hoe je in actie komt zodat je niet langer blijft hangen in oude patronen

 En nog veel meer!!

Wat krijg je als jij je aanmeldt voor de cursus?

Ik heb verschillende video's voor je opgenomen waarin ik precies uitleg wat je moet doen en deel ik ideeën hoe je dit kan toepassen. Ook heb ik online werkboeken voor je gemaakt waarin theorie, inzichtvragen en opdrachten staan.  Stap voor stap laat ik je inzien hoe je meer energie krijgt en wat je met die energie kan doen.

Schermafbeelding 2020-02-17 om 14.28.45.

Verhoog je motivatie zodat jij in actie komt 

Schermafbeelding 2020-02-17 om 14.29.06.

Kom erachter hoe jij dankbaarheid kunt inzetten om positiever te worden

Schermafbeelding 2020-02-17 om 14.29.19.

Dagelijks winnen om je geluksgevoel te vergroten

Schermafbeelding 2020-02-17 om 14.29.34.
Schermafbeelding 2020-02-17 om 14.29.34.

Krijg meer energie door die constante gedachtestroom stop te leren zette

Schermafbeelding 2020-02-17 om 14.29.47.

Kom erachter hoe je in actie komt en blijft

Eerste Bonus: 2 extra modules

Bereid je voor om echt klaar te zijn voor verandering

Schermafbeelding 2020-02-17 om 14.30.00.

Kom erachter wat met al je extra energie de volgende stap is om te zetten

Als bonus heb ik er maar liefst 2 extra modules aan toegevoegd zodat je de juiste voorbereiding en afsluiting hebt voor de cursus

Zo ben je klaar voor de verandering en zorg je dat je niet terugvalt in oude patronen 

Schermafbeelding 2020-02-17 om 14.30.12.

Tweede Bonus: Online Community

Je hoeft het niet alleen te doen! In de community helpen ik je door je aan te moedigen en feedback te geven.

Leren bestaat voor 10% uit informatie, voor 70% uit actie en  voor 20% uit samen doen Op deze manier kunnen we het samen doen!

Schermafbeelding 2020-02-17 om 14.53.23.

Nu is dat niet meer zo!

mariska.png

De cursus van Isabelle heeft mij in actie gebracht. Soms heb je gewoon iemand nodig die even zegt hoe het zit en je met je neus op de feiten drukt. Isabelle is zo'n persoon die dit doet maar wel met respect. Ze communiceert goed en helder waardoor de online trainingen ook fijn waren om te volgen.
Al met al top!

- Mariska - UX / UI designer 

 Eindelijk een cursus over mindset die concrete handvatten geeft waar je in de praktijk wat mee kan! Ik heb geleerd wat voor invloed dankbaarheid kan hebben op je positiviteit, relaties, leven en gedrag. Ook heb ik geleerd dat ik zelf verantwoordelijk ben voor mijn eigen gedrag en keuzes en dat ik hierin zelf kan bepalen welke kant ik op wil.

Ik heb meer bewustzijn gecreëerd over mijn eigen mindset.

 

 - Annemieke - eigenaar van het boek project

_DSC4555.jpg
_DSC4382.jpg

 Als moeder van 2 kinderen en ondernemer is het voor mij onwijs belangrijk om mijn energie te managen en daar heeft deze cursus me zeker bij geholpen.

Ik heb een positievere mindset gekregen na het volgen van de cursus. Ik heb geleerd dat ik eigenlijk te veel pieker over dingen die er niet toe doen - en hoe ik hier vanaf kom. Nu heb ik veel meer rust in mijn hoofd. 

Waheeda - Mindset Coach

 

Nog niet helemaal helder wat je krijgt?

+ Hoe lang duurt de cursus?

- Je krijgt 7 dagen aan content maar het is genoeg stof om langer mee aan de slag te gaan. Je kunt daarom de cursus op je eigen tempo volgen. De content blijft minimaal een maand voor je beschikbaar

+ Hoeveel tijd ben ik er mee kwijt?

- Het kost kwartiertje per dag om de content te bekijken maar het toepassen ervan is niet in tijd uit te drukken. Ook gaat het je uiteindelijk tijd opleveren omdat je keuzes gaat maken, meer energie krijgt en meer focus zodat je meer gedaan krijgt in minder tijd. Bonus!!

+ Welk resultaat kan ik verwachten?

- Ik heb deelnemers gesproken die hun energielekken hebben gedicht door relaties te verbreken, een 2e baan op te zeggen of sociale media te minderen en 200% meer energie kregen. Ik heb deelnemers gesproken die het zeurende stemmetje in hun hoofd konden uitzetten en meer zelfvertrouwen kregen. Welk resultaat jij krijgt, it's up to you! Hoe meer je erin stopt, hoe meer je eruit krijgt.

Is deze cursus geschikt voor mij, ik voel me best wel oké?

- Je hoeft niet ziek te zijn om beter te worden. Het maakt niet uit op welk punt je staat - je kunt altijd groeien als het gaat om mindset. Hoe sterker je fundament, hoe beter je kunt bouwen en dat geldt zeker op het gebied van mindset. 

+ Isabelle, ik wil meer! Kan dat?

- Zeker, er is een optie om mee te doen als VIP zodat je alle handvatten thuisgestuurd krijgt om aan je mindset te werken en een aantal verassingen. Daarnaast heb je als VIP de mogelijkheid om al je vragen aan mij te stellen tijdens en na de cursus. 

+ Wat heb ik te verliezen?

- Helemaal niks! Je hebt alleen wat te winnen namelijk een krachtige mindset, meer energie, meer actie en meer resultaat. Aanmelden dus!

Doe ook mee met de Mindset Recharge Cursus

al 800 anderen gingen je voor

OZM-Isabelle-Overzicht (73).jpg

Mindset Recharge Cursus

✅ Meedoen met de Mindset Recharge Cursus met 70 euro korting

Nu geen €97,- maar 47

OZM-Isabelle-Overzicht (26).jpg

Mindset Recharge Cursus VIP

✅ Meedoen met de Mindset Recharge Cursus inclusief een 1-op-1 doorbraaksessie met mij t.w.v. €67,-
en een verrassingspakket t.w.v. €50,-

Nu geen €217,- maar 147

Nog niet 100% overtuigd?

 100% garantie

Ik weet zeker dat als jij de cursus gevolgd hebt, je een verschil gaat merken.

Ik kan me voorstellen dat het spannend is om de investering te doen dus wil ik het laatste beetje twijfel bij je wegnemen.

 

Als je toch merkt dat de cursus je niks heeft opgeleverd, mail dan binnen 14 dagen de ingevulde werkboek opdrachten naar mij toe en je krijgt het geïnvesteerde bedrag terug.

Op die manier kan ik zien dat jij tijd en energie in de cursus gestoken hebt, maar het jou niks heeft opgeleverd (wat ik me nauwelijks kan voorstellen).